Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

VvE en verduurzamen

Dat we met z'n allen naar een duurzamere en schonere wereld moeten, is voor iedereen helder. Welke oplossingen ervoor zijn om onszelf dichter naar het doel te bewegen is ook niemand ontgaan. Maar om nu effectief bij het doel te komen, is Jan Duurzaam voor jou de specialist.

Heeft ook jouw VvE plannen om te verduurzamen? Dan zijn er een heleboel zaken waar rekening mee gehouden moet worden. Wij bieden ondersteuning hiervoor. We hebben kennis en ervaring met energiebesparende maatregelen, maar ook met de financierings- en subsidiemogelijkheden. Samen kijken we met jullie welk scenario het meest geschikt is voor jouw VvE.

Dit doen wij in de volgende drie stappen:


1. Quickscan

Voor een eerste kennismaking komen we graag even langs of bent u van harte welkom in onze showroom. In dit gesprek gaan wij met jullie de wensen verkennen. Vervolgens zullen we documentatie verzamelen zoals een Meerjaren Onderhoudsplanning (MJOP) en de begroting. Er zullen verschillende, globale scenario’s op losgelaten worden en hieruit zal blijken of de VvE potentie heeft om te verduurzamen. De VvE zal dan moeten kiezen of ze dit verder willen laten onderzoeken.

1
2

2. Procesbegeleiding

Hierin gaan wij onderzoeken welke maatregelen er welk effect hebben op het gebied van wooncomfort en op de financiële situatie. Met een Energie Prestatie Advies en een Duurzaam Meerjaren Onderhoudsplan, opgemaakt door een gecertificeerd kennisinstituut, weten wij wat er bereikt kan worden. Wij onderzoeken in opdracht van de VvE welke financierings- en subsidiemogelijkheden er zijn en vragen offertes op. Wij hebben een groot netwerk van (onder)aannemers. Het doel is om op de Algemene Ledenvergadering voor een maatregelenpakket te kunnen kiezen.

3. Uitvoer

Na de positieve stemming is het tijd voor de uitvoer. De mogelijke lening en subsidies worden aangevraagd. Samen met het bestuur, de bewoners en de aannemer verzorgen wij een realistische planning en kunnen de werkzaamheden beginnen!

3

Een goed geïsoleerd en geventileerd appartement brengt veel voordelen met zich mee. Het verhoogt het comfort in je huis doordat warmte beter binnen blijft.

Dhr van Steffen, Enschede
Informatie opvragen voor jouw VvE

Meer weten over hoe ook jouw VvE kan verduurzamen? Vul onderstaand formulier in met jouw vragen of wensen en wij nemen contact met jou op.