Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Alles over vve's

Hoe werkt het?

Jouw VvE heeft ambitieuze plannen om te verduurzamen? Dan zijn er een heleboel zaken waar rekening mee gehouden moet worden. Wij bieden ondersteuning hiervoor. We hebben kennis en ervaring met energiebesparende maatregelen, maar ook met de financierings- en subsidiemogelijkheden. Samen kijken we met jullie welk scenario het meest geschikt is voor jouw VvE.


Dit doen wij in de volgende drie stappen.Stap 1. Quickscan
Voor een eerste kennismaking komen we graag even langs of bent u van harte welkom in onze showroom. In dit gesprek gaan wij met jullie de wensen verkennen. Vervolgens zullen we documentatie verzamelen zoals een Meerjaren Onderhoudsplanning (MJOP) en de begroting. Er zullen verschillende, globale scenario’s op losgelaten worden en hieruit zal blijken of de VvE potentie heeft om te verduurzamen. De VvE zal dan moeten kiezen of ze dit verder willen laten onderzoeken.

Stap 2. Procesbegeleiding
Hierin gaan wij onderzoeken welke maatregelen er welk effect hebben op het gebied van wooncomfort en op de financiële situatie. Met een Energie Prestatie Advies en een Duurzaam Meerjaren Onderhoudsplan, opgemaakt door een gecertificeerd kennisinstituut, weten wij wat er bereikt kan worden. Wij onderzoeken in opdracht van de VvE welke financierings- en subsidiemogelijkheden er zijn en vragen offertes op. Het doel is om op de ALV voor een maatregelenpakket te kunnen kiezen.

Stap 3. Uitvoer
Na de stemming is het tijd voor de uitvoer. De mogelijke lening en subsidies worden aangevraagd. Samen met de bewoners en aannemer verzorgen wij een realistische planning en kunnen de werkzaamheden beginnen!


Uitgebreide informatie opvragen voor jouw vve

Vul zo duidelijk mogelijk in wat je wensen of vragen zijn en wij gaan er direct mee aan de slag!