Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Het verhaal van Marcel

De afgelopen maanden zijn er weer vele woningen verduurzaamt onder de vlag van Jan Duurzaam.
Met name particulieren lijken de weg steeds makkelijker te vinden. Mede door de gunstige rentestand en de bewustwording van veel Twentenaar lijken bedrijven zoals Jan Duurzaam de ideale weg te zijn naar het totaal-verduurzamen van de woning. Het bijkomend voordeel is waardevermeerdering van de woning. Wij stelde Marcel, werkzaam bij de Rabobank Twente en tevens klant bij Jan Duurzaam, 5 vragen!

Wat betekent verduurzamen voor jou?

Verduurzamen betekent voor mij op de eerste plaats een bijdrage leveren aan een betere leefomgeving nu en in de toekomst. Bewust omgaan met energieverbruik en voedselverspilling. Ik zie dit als een gezamenlijke verantwoordelijkheid van ons allen zodat we de wereld leefbaar houden voor de volgende generaties. Natuurlijk telt mee dat er sprake is van financieel voordeel in de maandelijkse lasten en extra wooncomfort. Ook ben ik ervan overtuigd dat een woning dat verduurzaamd is aantoonbare waardevermeerdering heeft.


''De filosofie en missie van Jan Duurzaam spreekt mij aan. Zij bieden een totaaloplossing met een vast aanspreekpunt en dat vind ik prettig.''


Waarom heb je gekozen voor zonnepanelen?
Wij wonen nu iets meer dan een jaar in onze huidige woning. De woning is uit 2002 en is goed geïsoleerd. Een logische vervolgstap in het verduurzamen is dan zonnepanelen. De spaarrente is laag en ik zocht naar een alternatief voor meer rendement.


Hoe is het proces verlopen?
Ik ben mij eerst online gaan oriënteren maar zag al gauw door de bomen het bos niet meer. Er is enorm veel aanbod en ik vond het moeilijk om een goede keuze te maken. Ik heb een afspraak gemaakt met Jan Duurzaam voor een kosteloze oriëntatie. Op basis van het oriënterende gesprek ontving ik een offerte. Die was overzichtelijk en gaf onze afspraken duidelijk weer. Na acceptatie van de offerte was een afspraak voor installatie snel gemaakt. De wensen die ik kenbaar had gemaakt tijdens het gesprek waren doorgegeven aan de installateur. Dat was prettig. Het proces is snel en probleemloos verlopen.

Wat wat de reden dat jij koos voor Jan Duurzaam?
Vanuit mijn werk als financieel adviseur bij de Rabobank bespreek ik elke dag het verduurzamen van de woning en de financieringsoplossingen die er voor verduurzaming van de woning zijn. Mede hierdoor ben ik zelf erg enthousiast over het verduurzamen van de woning. Dit enthousiasme merkte ik ook direct bij het eerste gesprek met Tom. De filosofie en missie van Jan Duurzaam spreekt mij aan. Zij bieden een totaaloplossing met een vast aanspreekpunt en dat vind ik prettig.

Waarom zou je verduurzamen via Jan Duurzaam andere óók aanraden?
Het concept dat Jan Duurzaam biedt geeft rust. Je wordt ontzorgd. De communicatie is helder en transparant en je wordt op de hoogte gehouden van elke stap in het proces. De prijs - kwaliteit verhouding is prima en ze maken waar wat ze beloven.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Wij denken graag samen met jou na over de mogelijkheden voor een duurzame woning. Onze verbeeldingskracht stelt ons in staat om vanuit een klantgericht, aantrekkelijk perspectief een toegevoegde waarde te vinden voor de totaaloplossing waar je naar op zoek bent. Vul snel je contactgegevens in, zodat één van onze adviseurs contact met je kan opnemen voor een vrijblijvende woningscan.