Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Isolatiekozijnen

Bij onze kunststof kozijnen gaat het altijd om maatwerk, zowel wat betreft de kleur en de beglazing als de vorm. Onze kunststof kozijnen vragen weinig onderhoud, zijn zeer goed bestand tegen weersinvloeden en zijn bovendien sterk isolerend. Onze kozijnen zijn bijzonder milieuvriendelijk. Ze gaan meer dan 50 jaar mee, de productie vergt weinig energie én ze zijn recyclebaar.

Bekijk hier in het kort wat voor jou de voordelen zijn van isolatiekozijnen en meld je direct aan voor onze gratis woningscan om te bekijken wat voor jouw woning de mogelijkheden zijn.

De voordelen op een rij

  • Kunststof kozijnen vereisen maar weinig onderhoud. Je hoeft nooit meer te schilderen. De kozijnen af en toe afnemen met een vochtige doek volstaat.
  • Daarnaast zijn kunststof kozijnen sterk isolerend. Door het plaatsen van kunststof kozijnen zal je energierekening naar beneden gaan.
  • Onze kunststof kozijnen hebben standaard de hoogste klasse in inbraakwering: je kunt je huis met een gerust hart achterlaten en rustig gaan slapen.
  • Kunststof kozijnen zijn duurzaam. Wij geven dan ook 15 jaar garantie op onze kunststof kozijnen en 10 jaar garantie op het hang en sluitwerk.
  • State-of-the-art productie.
  • Kunststof kozijnen met de uitstraling van hout: onze kozijnen zijn niet alleen verkrijgbaar in een standaard uitvoering, maar je kunt ze ook in een speciale uitvoering met houtnerf krijgen. Op deze manier lijkt het net of je houten kozijnen hebt, terwijl je in feite profiteert van de voordelen van kunststof kozijnen.
  • Houtverbindinglook (HVL) behoort tot de mogelijkheden.