Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De totaaloplossing

Het huis als uitgangspunt, niet de vraag. Wij kijken samen met jou wat jouw huis nodig heeft om een comfortabelere situatie te bieden. Wij hebben de laatste productkennis, weten van markttrends en kunnen dit voor jou vertalen naar begrijpelijke taal. Dit is voor Jan Duurzaam de basis. Wij kijken naar de producten en de toegevoegde waarde daarvan. Wij geloven in het verbeteren op meer vlakken dan waar de klant zelf aan heeft gedacht. Bekijk hier de mogelijkheden voor jouw duurzame woning.

Zonnepanelen

Zelf duurzaam energie opwekken en daarmee besparen op je energielasten. Steeds meer mensen leggen zonnepanelen op hun dak om dit mogelijk te maken. Er is voor elk huis een oplossing. Onnodig hoge kosten op de energierekening zijn niet langer nodig.

Lees meer

Zonneboiler

Bij een zonneboiler wordt zonnestraling gebruikt om warmte te produceren. Dit is iets anders dan de productie van elektriciteit uit zonlicht door middel van zonnepanelen. De voordelen van zonneboilers zijn simpel, logisch en daarom ook zo aantrekkelijk: minder gebruik van fossiele brandstoffen, waardoor we minder kosten hebben op onze energierekening.

Lees meer

Spouwmuurisolatie

Isolatie voor een aangenaam woonklimaat: behaaglijk warm in de winter en koel in de zomer. Duurzaam en kostenbesparend.

Lees meer

Vloerisolatie

Door je vloer te isoleren, bespaar je flink op de energiekosten en geef je kou en vocht niet langer de kans om de woning in te komen. Vloerisolatie is naast een slimme investering dus ook een flinke aanwinst op het wooncomfort.

Lees meer

Dakisolatie

Het isoleren van het dak geeft meer wooncomfort. Een behaaglijk huis is mogelijk met de juiste dakisolatie. De zolder krijgt een comfortabel, leefbaar klimaat en de besparing op de energierekening is hoog. Dakisolatie zorgt ook voor een flinke verbetering op het energielabel met bijkomend voordeel, een hogere woningwaarde.

Lees meer

HR++ glas

Ook als je ramen en kozijnen nog niet aan vervanging toe zijn, is HR++ of HR+++ glas al rendabel. HR++ (hoog rendement) glas isoleert beter dan enkel glas. Je bespaart ermee op je stookkosten en daarmee bewijs je het milieu een dienst. Een ander voordeel is dat je minder last hebt van tocht en lawaai.

Lees meer

Isolatiekozijnen

Kozijnen bepalen voor een groot deel het aanzicht en de uitstraling van je woning. Jan Duurzaam heeft daarom een breed assortiment milieuvriendelijke en onderhoudsvrije kozijnen die passen bij het karakter van ieder huis. Zo wordt ook jouw woning mooier!

Lees meer

Geïsoleerde voordeur

In je eigen huis wil je je natuurlijk veilig en comfortabel voelen. De kwaliteit van je deuren speelt een belangrijke rol bij dit gevoel. Bij Jan Duurzaam heb je een ruime keuze uit het veelzijdige assortiment aan deuren. Een moderne of juist een klassieke uitstraling, alles is mogelijk. De hoogwaardige deuren worden met de hand gemaakt en voorzien van alle veilig wonen keurmerken.

Lees meer

Warmtepomp

Het duurzame alternatief voor de gasketel. De warmtepomp wint steeds verder aan populariteit. Bij duurzaam wonen, past zorgeloos comfort. De warmtepompen van Jan Duurzaam behoren tot de slimsten, stilsten en zuinigsten in de markt. Onze producten worden altijd ontworpen met verwarmen en een duurzaam huis als uitgangspunt. Heel Nederland zonder aardgas. In 2050 moet dit een feit zijn.

Lees meer

Ventilatiesysteem

Verwarming en comfortabele ventilatie is noodzakelijk voor een gezond en verantwoord leef klimaat. Alleen verwarmen is bij woningen tegenwoordig niet meer genoeg. Wij bieden een optimale en energiezuinige binnenklimaatoplossing.

Lees meer

HR 107 ketel

De nieuwste generatie ketels zijn de HR 107 ketels. Het verschil met de gewone CV-ketel (centrale verwarming) of VR-ketel (verbeterd rendement) is het benutten van de warmte uit de waterdamp die vrijkomt bij de verbranding van gas. Een hoger rendement betekent een lagere energierekening.

Lees meer

Preventieve dakbehandeling

Bij dakcoating wordt jouw bestaande dakbedekking voorzien van een nieuwe kleurcoating. Met een professionele dakcoating van Jan Duurzaam krijg je niet alleen een compleet nieuwe uitstraling, maar ook een veel langere levensduur van het dak.

Lees meer