Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Hoe werkt het?

Jan Duurzaam gaat samen met jou op zoek naar de mogelijkheden van jouw woning. Wij brengen alle complexe informatie terug tot begrijpbare en eenvoudige stappen. Wij kijken niet alleen vanuit de technische kant, maar nemen ook zeker de positie van de gebruiker serieus.

Hoe werkt dat proces?

Wij kijken bijvoorbeeld niet alleen naar de muur die jij wil isoleren en wat daar het beste product voor is, maar wij kijken ook graag even verder naar welk vertrek voor jou nu echt behaaglijk warm moet zijn. Wij kijken niet alleen naar het dunne glas dat veel warmte verliest, maar ook naar het kozijn en jouw voorkeuren om echt te besparen.

Jan Duurzaam zet zich in om voor jou een totaaloplossing te vinden die meer biedt dan alleen besparing. Wij gaan voor een totaal nieuwe woonervaring zonder de rompslomp van verhuizen.

Vrijblijvende woningscan

Allereerst kijken we samen met jou naar de wensen die je hebt voor het verduurzamen en verbeteren van je woning. Wij nemen hiervoor uitgebreid de tijd, omdat het in kaart brengen van alle mogelijkheden in jouw woning een deskundig spel is tussen kennis en wensen. Wij nemen je mee op een duurzame reis door je eigen woning en geven daarbij de nodige onafhankelijke adviezen met oog voor techniek en uitstraling.

Deskundig onafhankelijk advies

Na de uitgebreide vrijblijvende woningscan gaan we over op concrete stappen voor een duurzaam huis. We hebben de laatste markttrends en productkennis meegenomen in het aanbod. Het huis van de toekomst is hier het uitgangspunt. In het aanbod vind je het antwoord op elke gestelde vraag en bieden wij gelijk de totaaloplossing. Alle mogelijkheden samen met jou en onze adviseur gefilterd zodat alleen de essentie overblijft.

Realisatie totaaloplossing duurzaam wonen

Jan Duurzaam zal nu samen met de erkende partners aan de slag gaan om zo efficiënt mogelijk de totaaloplossing te realiseren. We houden jou hierbij constant op de hoogte doordat één van onze projectmanagers aangewezen wordt als jouw vaste aanspreekpunt. Hiermee sta je voor, tijdens en na de werkzaamheden nauw in contact om alles soepel en gesmeerd te laten verlopen. Je mag hierbij dan ook van Jan Duurzaam verwachten dat wij er alles aan doen om het zo duidelijk mogelijk te houden.

De eindcheck

Gelijk nadat de woning klaar is met alle duurzame stappen die gewenst zijn, wordt door jouw eigen projectmanager de eindcheck gedaan. Hierbij kijken wij goed naar de kwaliteit van de door jou aangeschafte producten, de juiste nette en correcte werkwijze en natuurlijk of alles ook naar behoren werkt in, op en om de woning. Als dit dan samen met jouw projectmanager wordt bevestigd dan is de woning klaar voor een duurzame toekomst.