Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Wat kan Jan Duurzaam voor jou betekenen?

Jan Duurzaam is dé oplossing voor complexe, duurzame vragen. Wij brengen ingewikkelde informatie terug tot begrijpbare en eenvoudige taal die voor iedereen toegankelijk is. Jan Duurzaam presenteert de informatie op een dusdanige wijze, komende vanuit een goed geïnformeerde positie, dat het allemaal niet meer zo moeilijk is. Jan Duurzaam kijkt niet alleen naar de typen isolatie die we in de muur kunnen aanbrengen, maar vooral luisteren wij naar welke kamers je in de woning graag behaaglijk warm wilt hebben. Jan Duurzaam kijkt niet naar het dunne glas dat veel warmteverlies heeft in de koude dagen van het jaar, maar ook naar de beste keuze voor het kozijn eromheen. Wij kiezen samen met jou voor de meest duurzame oplossing. Jan Duurzaam kijkt niet alleen naar de oplossing van het probleem, wij kijken net eventjes die stap verder.

Onze werkwijze

Dat we met z'n allen naar een duurzamere en schonere wereld moeten, is voor iedereen helder. Welke oplossingen ervoor zijn om onszelf dichter naar het doel te bewegen is ook niemand ontgaan. Maar om nu effectief bij het doel te komen, is Jan Duurzaam voor jou de specialist. Wij geloven erin dat we verduurzaming vanzelfsprekend moeten maken. Wij werken daarom ook succesvol samen met diverse, erkende (regionale) partners om te komen tot de totaaloplossing die jij zoekt. Jan Duurzaam zal daarin volledig ontzorgen en zoeken naar een meerwaarde op de woning met als uitgangspunt het verhogen van het woongenot.

Jan Duurzaam is de voorvechter van verduurzaming die het kaf van het koren scheidt en iedereen ertoe aanzet de juiste keuzes te maken.

Schuifpui

Stap voor stap duurzaam wonen

Jan Duurzaam geeft weer duidelijkheid in duurzaam wonen. Stap voor stap nemen we maatregelen die wij bij jou tot totaaloplossing realiseren. We verlagen daarmee de energienota, maken de woning comfortabel en aangenaam, en zorgen dat warmte niet langer onnodig verloren gaat. Bekijk hier in het kort wat de voordelen zijn van het verduurzamen van je woning.

"Duurzaam wonen is een slimme investering, waarbij niet alleen de woningwaarde verbetert, maar ook de woning weer als een totaal nieuw huis aanvoelt met daarbij een sterk verbeterd wooncomfort"

Dhr Janssen, Enschede

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Wij denken graag samen met jou na over de mogelijkheden voor een duurzame woning. Onze verbeeldingskracht stelt ons in staat om vanuit een klantgericht, aantrekkelijk perspectief een toegevoegde waarde te vinden voor de totaaloplossing waar je naar op zoek bent. Vul snel je contactgegevens in, zodat één van onze adviseurs contact met je kan opnemen voor een vrijblijvende woningscan.