Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De gratis woningscan

Jan Duurzaam helpt jou om je energierekening te verlagen met een gratis persoonlijke woningscan. Dat scheelt jou veel uitzoekwerk en je weet direct welke duurzame maatregelen interessant zijn voor jouw woning.

De gratis woningscan is de basis tot een duurzame toekomst. Ontvang een onafhankelijk advies van een deskundige duurzaamheidsadviseur die alle ingewikkelde informatie terugbrengt tot begrijpbare en eenvoudige keuzes voor een duurzame toekomst. Wij denken met je mee en bieden de beste oplossingen die naast besparend ook comfortverhogend zijn.

De duurzame mogelijkheden voor elke woning

Naast een uitgebreide gratis woningscan zijn er ook stimulerende maatregelen vanuit de gemeentes en overheid. Voor zonnepanelen is er bijvoorbeeld het voordeel van 21% BTW-teruggave. En voor isolatie is er een verlaagd BTW-tarief op de arbeid, van 21% nu naar 9%. Voor warmtepompen en zonneboilers zijn er verschillende subsidies mogelijk. Bekijk nu snel wat voor jouw woning de extra voordelen zijn, naast een flinke besparing op de energierekening, en maak een afspraak.

"Mijn woning duurzamer maken leek mij erg ingewikkeld, maar na één woningscan was alles duidelijk voor mij en kon ik beginnen met besparen"

Mvr de Rooij

Gratis woningscan aanvragen

Wil je de mogelijkheden voor duurzaamheid voor jouw woning in kaart gebracht hebben en daarbij deskundig advies ontvangen?